Το… τέλειωσε και έρχεται!

Το… τέλειωσε και έρχεται!

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παρασκευά Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους Το οριστικό «πράσινο φως» πήρε ο ποδοσφαιριστής, Εμίλιο Νσούε, από την Μπέρμιγχαμ και ήδη είναι έτοιμες και οι αποσκευές του για να έρθει στην Κύπρο να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας και να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Ο παίκτης είχε τις τελεσίδικες επαφές την Παρασκευή με τον Αγγλικό σύλλογο, όπου πήρε το «ΟΚ» να μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ και να συνεχίσει στην Κύπρο την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Νσούε αναμένεται τη Δευτέρα να είναι στη Λευκωσία για τα τυπικά και τις υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αρχάγγελο ο Νσούε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE