Χαμένη ευκαιρία για αναρρίχηση και τέλος στο σερί νικών

Χαμένη ευκαιρία για αναρρίχηση και τέλος στο σερί νικών

Το σερί νικών της Ουντινέζε σταμάτησε στην Βερόνα κόντρα στην τοπική Κιέβο (1-1) και η ευκαιρία για αναρρίχηση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας χάθηκε.

Στην αποψινή αναμέτρηση του «Marc’Antonio Bentegodi», οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, με ένα εντυπωσιακό σουτ του Σέρβου διεθνούς ανασταλτικού μέσου Ιβάν Ραντοβάνοβιτς έξω από την αντίπαλη περιοχή, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο πολύπειρος συμπατριώτης και… συμπαίκτης του, Νέναντ Τόμοβιτς, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-1, το οποίο δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Κιέβο Βερόνα και της προερχόμενης από πέντε συνεχόμενες νίκες στη Serie A Ουντινέζε.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.