Πολύ βαρύς πέλεκυς για Βενγκέρ

Πολύ βαρύς πέλεκυς για Βενγκέρ

Η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές και 40.000 λίρες πρόστιμο για την συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ!

Πολύ βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές του ματς με την Γουέστ Μπρομ.

Ο Αλσατός τεχνικός στην απολογία του παραδέχθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια απέναντι στους διαιτητές, όταν συναντήθηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους «μπάγκις», όμως δεν απέφυγε την βαριά καμπάνα που συνδυάστηκε και με πρόστιμο 40.000 λιρών.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE