«Είναι αυτός που σκότωσε τον ελέφαντα ή την τσίτα;» – Η καυστική απάντηση Ellen DeGeneres - VIDEO

«Είναι αυτός που σκότωσε τον ελέφαντα ή την τσίτα;» – Η καυστική απάντηση Ellen DeGeneres - VIDEO

«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά δυστυχώς η πολιτική ασχολείται μαζί μου» ήταν ο πρόλογος που έκανε στην εκπομπή της η δημοφιλής κωμικός, που μοιράστηκε με το κοινό την αντίδρασή της όταν συνειδητοποίησε ότι το όνομά της έγινε ξαφνικα trend στο twitter για… λάθος λόγους.

Κι αυτό γιατί ο Eric Trump αποφάσισε να την εντάξει στη λίστα με αυτούς που το κοινό «δεν πρέπει ν’ ακολουθεί» στο διαδίκτυο, γιατί συνδέονται με το «βαθύ κράτος» – μια μυστική οργάνωση που επιδιώκει την απονομιμοποίηση της παρούσας αμερικανικής κυβέρνησης.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Ellen Show» στο lifeNewsCy πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE