Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Το παρόν τους έδωσαν κοσμικές κυρίες, τηλεπερσόνες και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Έλληνα τραγουδιστή.
Ανάμεσά τους η Μαρία Κορτζιά μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Πιέρο Σωτηρίου και την πολύ καλή τους φίλη και πανελίστρια της εκπομπής "Όλα Για Σένα" Χριστιάνας Αντωνίου.
Με τα ραγούδια του Ρέμου διασκέδασαν οι κοσμικές κυρίες της Κύπρου, οι οποίες ακολουθούν και στην Μύκονο τον τραγουδιστή. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η Νόνη Κυπριανού, η Κάτια Θεοδότου και η Αγγέλω Δημητρίου.
Στο νυχτερινό μαγαζί της Λευκωσίας βρέθηκε ο hair stylist Χρίστος Αρτεμίου, αλλά και η παρουσιάστρια του TvOne, Στέλλα Στυλιανού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις