ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον εντόπισαν νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον εντόπισαν νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του

Χωρίς νερό και ξαπλωμένο στον καναπέ αντίκρισαν οι νοσηλευτές 37χρονο μετά από κλήση που δέχτηκαν για πιθανό νεκρό άτομο το μεσημέρι της Πέμπτης (4/1).

Όπως μαθαίνει η ιστοσελίδα μας, μετά από σχετική κλήση, ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετέβη σε υποστατικό στην Έγκωμη Λευκωσίας όπου διαπίστωσε ότι ο 37χρονος δεν είχε ένδειξη ζωής.

Η Αστυνομία, που επίσης έφτασε στη σκηνή, μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του νωρίς το απόγευμα.

Μετά από εξετάσεις στη σκηνή αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, καθώς ούτε η σορός έφερε οποιεσδήποτε κακώσεις ή πληγές.

Πάντως, η Αστυνομία διερευνά και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE