Ισόπαλο το Λονδρέζικο ντέρμπι με δύο γκολάρες! (vids)

Ισόπαλο το Λονδρέζικο ντέρμπι με δύο γκολάρες! (vids)

Όπως στην ματσάρα της Τετάρτης (Άρσεναλ-Τσέλσι 2-2), έτσι και στο έτερο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» (το οποίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Premier League), δεν υπήρξε νικητής (1-1).

Οι «Πετεινοί» είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή μπάλας και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο τα «Σφυριά» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην αποψινή αναμέτρηση, με ένα εξαιρετικό σουτ του Ισπανού κεντρικού μέσου Πέδρο Ομπιάνγκ έξω από την αντίπαλη περιοχή στο 70ο λεπτό, και ενώ ο 32χρονος συμπατριώτης του, Αντριάν, ήταν αληθινός «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο «έσωσε» τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Νοτιοκορεάτη διεθνή μεσοεπιθετικό Σον Χεούνγκ-Μιν να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 84ο λεπτό, αξιοποιώντας την άψογη μεταβίβαση του Αργεντινού χαφ Έρικ Λαμέλα.

Ωστόσο, έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Δείτε τις δύο γκολάρες που σημειώθηκαν:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.