Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Κρίσιμα 21χρονος μετά από επίθεση - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγλαντζιάς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό 21χρονου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του site, πηγή από τον στενό κύκλο του ηθοποιού και πρώην παίκτη του Survivor, αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός σκέφτεται να ντυθεί γαμπρός!
Συγκεκριμένα μαθαίνουμε πως μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, αλλά ο Γιώργος Χρανιώτης σκέφτεται να επισφραγίσει τον έρωτα που νιώθει για την Γεωργία Αβασκαντήρα με έναν γάμο με σκοπό να της δώσει χαρά και να την δει να χαμογελά.
Και μιας και ο ηθοποιός κρατάει πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα καταλαβαίνει πως θα δεινοπαθήσουμε μέχρι να μάθουμε την ώρα και το μέρος του γάμου.
Πηγή: marymary.grΑκολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




