Κίνηση που δεν τιμά τη Ρεάλ: «Έκοψε» τη μπάλα σε παίκτη της, επειδή… δεν ανανεώνει!

Κίνηση που δεν τιμά τη Ρεάλ: «Έκοψε» τη μπάλα σε παίκτη της, επειδή… δεν ανανεώνει!

Όσο μεγάλο ταλέντο κι αν σε θεωρούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι όλοι ίσοι, από τη στιγμή που δεν δείχνουν πίστη στο κλαμπ. Διαβάστε πως η “Βασίλισσα” αποφάσισε να τιμωρήσει τον 19χρονο στράικερ της Ντάνι Γκόμεθ.

Ο νεαρός Ντάνι Γκόμεθ, στράικερ των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης ζει στο… πετσί του τη σκοτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου.

Η “Βασίλισσα” αποφάσισε να μην αξιοποιεί το “όπλο” που σκοράρει συνεχώς και να του “κόψει” τη μπάλα μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος; Επειδή ο νεαρός Ισπανός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Ο 19χρονος στράικερ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 32 γκολ, προβιβάστηκε στην Καστίγια συνεχίζοντας το έργο του και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε εντός και εκτός συνόρων.

Για τη Ρεάλ όμως, όποιος δεν συμβιβάζεται δεν προχωρά και γι’ αυτό το λόγο ο Γκούτι (σ.σ. προπονητής της ομάδας) δεν τον ξεκινάει…

Οι εκπρόσωποι του Γκόμεθ έχουν πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τη διοίκηση της Ρεάλ, αλλά άκρη δεν βρίσκεται για την ανανέωση της συνεργασίας που ολοκληρώνεται βάσει συμβολαίου το 2019 κι έτσι ο παίκτης έχει παραγκωνισθεί!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλά κλαμπ στην ευρωπαϊκή επικράτεια ψάχνουν τρόπους για να πάρουν τον Γκόμεθ, ωστόσο η Ρεάλ δεν… λυγίζει και προτιμά να τον κρατήσει στον “πάγο” μέχρι να “συμμορφωθούν” οι εκπρόσωποι του.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE