Ο ύποπτος φερόμενος νονός του τζόγου για Δήμαρχο – «Έδωκα του Φαίδωνος 25.000 ευρώ»

Ο ύποπτος φερόμενος νονός του τζόγου για Δήμαρχο – «Έδωκα του Φαίδωνος 25.000 ευρώ»

Ποσό ύψους 25.000 ευρώ υποστήριξε πως έδωσε στον Φαίδωνα Φαίδωνος, ένας εκ των κατονομασθέντων που έδωσε ο Δήμαρχος ως ύποπτο για την τοποθέτηση βόμβας στο όχημα της μητέρας του (25/12).

 Συγκεκριμένα, όταν ο εν λόγω ύποπτος κλήθηκε για κατάθεση στο ΤΑΕ Πάφου σε σχέση με την υπόθεση, ήταν ιδιαίτερα έντονος, εκφράζοντας την έκπληξή του που θεωρείται ύποπτος και κατονομάστηκε από τον Δήμαρχο.

 Για να στηρίξει, μάλιστα, τη θέση του είπε στους ανακριτές ότι είχε στηρίξει οικονομικά την προεκλογική καμπάνια του Φαίδωνος για την Δημαρχία της Πάφου.

«Είμαστε σοβαροί; Έτυχε στην προεκλογική του, να ήμουν στο επιτελείο του ως τις 04:00 το πρωί. Τότε δεν ήμουν υπόκοσμος. Τώρα έγινα;» είπε χαρακτηριστικά.

 Ακόμη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έδωκα του 25.000 ευρώ για να στηρίξω την υποψηφιότητά του».

Να σημειώσουμε πως στην πόλη της Πάφου συζητείτε έντονα το θέμα των προσώπων που έδωσε ως ύποπτους ο Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ι.Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE