Στην κρεμάλα 17χρονος που βίασε και σκότωσε 6χρονη

Στην κρεμάλα 17χρονος που βίασε και σκότωσε 6χρονη

Ο 17χρονος Αμιρχοσεΐν Π. από το Ιράν απαγχονίστηκε επειδή βίασε και σκότωσε την 6χρονη Σαραγές Γορεϊσί από το Αφγανιστάν, όπως μετέδωσε ένα ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

 

Η 6χρονη απήχθη τον Απρίλιο του 2016 από την πόλη Βαραμίν, νότια της Τεχεράνης, από τον τότε 17χρονο ο οποίος τη βίασε και την σκότωσε. Όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η οικογένεια του θύματος επέμεινε να εφαρμοστεί η ποινή του θανάτου», δήλωσε ο Γολαμχοσεΐν Εσμαήλ, επικεφαλής δικαστικός της επαρχίας της Τεχεράνης.

Στο Ιράν η θανατική ποινή επιβάλλεται σε περιπτώσεις βιασμού, φόνου ή διακίνησης ναρκωτικών από μια ποσότητα και πάνω ακόμη και σε ανήλικους. Όμως οι Αρχές περιμένουν την ενηλικίωση του δράστη προτού την εφαρμόσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE