Τι είπε για τους τραυματίες και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Τι είπε για τους τραυματίες και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (04-01) στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, πέρα του σχολίου του για τη νίκη της ομάδας επί της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και το προσεχές ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για Τρισκόφσκι: «Σε λίγη ώρα θα έχουμε προπόνηση. Θα γίνει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και θα τον δει το ιατρικό επιτελείο».

Για Μουρίγιο: «Δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στην τελευταία προπόνηση».

Για τα κέρδη ενδεχόμενης επιτυχίας κόντρα στην Ανόρθωση: «Όταν κερδίζεις σε ντέρμπι αποκομίζεις πολλαπλά οφέλη. Παίρνοντας τη νίκη μπορούμε να κερδίσουμε σε δυναμική και αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE