Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο Γιώργο Παπαγεωργίου που 'έσβησε' στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο Γιώργο Παπαγεωργίου που 'έσβησε' στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 53χρονος Γιώργος Παπαγεωργίου που 'έσβησε' λίγο πριν το γιορτινό τραπέζι.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο τους Γιώργο οποίος λίγες ώρες πριν τον ερχομό του νέο έτους έφυγε απρόσμενα από τη ζωή.

Το γιορτινό τραπέζι στις 31/12, σε ταβέρνα στην Πάφο έμμελε να σημαδέψει την οικογένεια και τους φίλους του, καθώς ο άτυχος 53χρονος ξεψύχησε ενώ καθόταν στην καρεκλά.

Η κηδεία του 53χρονο Γιώργου Παπαγεώργιο θα τελεστή την Παρασκευή 05/01 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Κρήτου Μαρότου.

Ο άτυχος Γιώργος καταλείπει σύζυγο και παιδιά.

Μάλιστα οι οικογένεια του παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για την ίδια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.