ΑΓΓΛΙΣΙΔΕΣ: Ανατράπηκε όχημα γυναίκας στον αυτοκινητόδρομο

ΑΓΓΛΙΣΙΔΕΣ: Ανατράπηκε όχημα γυναίκας στον αυτοκινητόδρομο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 4/1, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7:15 το πρωί της Πέμπτης 4/1, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, παρά τις Αγγλισίδες.

Όπως μας αναφέρθηκε, γυναίκα οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα Αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικρατεί από το πρωί της Πέμπτης 4/1, συστήνεται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.