Ζευγάρι σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από τεράστιο κύμα στη Χώρα των Βάσκων

Ζευγάρι σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από τεράστιο κύμα στη Χώρα των Βάσκων

Ένα ζευγάρι Ισπανών σκοτώθηκε την Τετάρτη 3/1 όταν παρασύρθηκε από ένα τεράστιο κύμα, ενώ βρισκόταν στην προβλήτα ενός παραθαλάσσιου χωριού στη Χώρα των Βάσκων, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την υπηρεσία ασφαλείας της περιοχής.  

"Ένας άνδρας και μια γυναίκα σκοτώθηκαν σήμερα (Τετάρτη) μεταξύ της Ντέμπας και του Μουτρίκου, κοντά σε μια μικρή παραλία: βρίσκονταν σε μια προβλήτα και προσέγγισαν το νερό, φαντάζομαι, για να δουν από κοντά τα κύματα, όταν ένα εξ αυτών τους παρέσυρε", επισήμανε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της υπηρεσίας, Χουλιάν Μπελόκι. 
 
Πρόκειται για "ένα ζευγάρι από τη Βιτόρια", την πρωτεύουσα της περιφέρειας της Χώρας των Βάσκων. Ο άνδρας ήταν ηλικίας 67 ετών, ενώ η ηλικία της γυναίκας δεν έχει διευκρινιστεί. 
 
"Ένα τρίτο άτομο, που πήδηξε στο νερό για να τους βοηθήσει, σώθηκε" σύμφωνα με την ίδια πηγή. 
 
Οι ακτές της βόρειας Ισπανίας βρίσκονται σε κατάσταση πορτοκαλί συναγερμού εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που σαρώνει την περιοχή. Κύματα ύψους 5 έως 6 μέτρων αναμένεται να πλήξουν τις ακτές και οι αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να μην προσεγγίζουν τις ακτές. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

LIVE: Το τελευταίο αντίο στον «Πάπα των φτωχών» - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Ρώμη

Μια ιστορική ημέρα ξημέρωσε για τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και τον κόσμο. Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ποντίφικας που σημάδεψε την εποχή του με το μήνυμα της ταπεινότητας, της αλληλεγγύης και του διαλόγου, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Δείτε όλες της εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: