Στo Λεμεσιανό ντέρμπι δεν έλειψε η ένταση ούτε και στα αποδυτήρια!

Στo Λεμεσιανό ντέρμπι δεν έλειψε η ένταση ούτε και στα αποδυτήρια!

H ένταση που υπήρχε σε κάποια χρονικά σημεία του ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ μέσα στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται ότι μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίχτες των δυο ομάδων πρωταγωνίστησαν σε μια αρνητική σκηνή όπου η ένταση φαίνεται να έφτασε στο πιο ψηλό σημείο όμως ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε το όλο κλίμα. Πάλι καλά που οι ψυχραιμότεροι ήταν περισσότεροι από αυτούς που έχασαν τον έλεγχο και έτσι με την συμβολή τους η όλη ιστορία τερματίστηκε γρήγορα.

Στο τέλος έφυγαν όλοι μαζί σαν φίλοι και αυτό φάνηκε και από το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στη δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου μεταξύ των δυο προπονητών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE