«Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά»

«Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ, Κάρλες Σόρια, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα! Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και βοήθησα την ομάδα μου. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και περίμενα την ευκαιρία. Απόλαυσα τη συμμετοχή μου και νιώθω πολύ καλά.

Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και τώρα θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.