Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι στη Λεμεσό - Ο Αρουαμπαρένα 'μίλησε' τελευταίος

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι στη Λεμεσό - Ο Αρουαμπαρένα 'μίλησε' τελευταίος

Στην ισοπαλία 1-1 συμβιβάστηκαν στο Τσίρειο Απόλλωνας και ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα και για τις δύο ομάδες το 2018. 

Ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλωνας κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 87’ όταν ο Αρουαμπαρένα ισοφάρισε για την ΑΕΛ το γκολ που είχε πετύχει στο 49’ ο Εμίλιο Ζελάγια.
 
Η ισοπαλία στο Λεμεσιανό ντέρμπι διατήρησε τον Απόλλωνα στην 4η θέση με 35 βαθμούς, έχοντας 3 αγώνες λιγότερους, και την ΑΕΛ στην 5η θέση με 30 βαθμούς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Ο Σάββας Νεοκλέους σχολιάζει το Απόλλων-ΑΕΛ 1-1 (video)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE