Αποχώρηση «βόμβα» από την ΑΕΛ

Αποχώρηση «βόμβα» από την ΑΕΛ

Δυστυχώς ήταν σύντομη η δεύτερη παρουσία της καταξιωμένης και ταλαντούχας καλαθοσφαιρίστριας στην ομάδα της ΑΕΛ.

 

Ο λόγος για την 24χρονη διεθνή με το Μαυροβούνιο Άνα Πότσεκ η οποία αποχώρησε από την βασίλισσα της γυναίκειας καλαθόσφαιρας στην Κύπρο με προορισμό την Ισπανία.

Όπως πληροφορούμαστε η Πότσεκ βρισκόταν με ανοιχτό συμβόλαιο στο νησί μας, καθώς είναι πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο να έχει στο ρόστερ της μια αθλήτρια με το ταλέντο της 24χρονης ύψους 1,89 πάουερ φόργουορντ / σέντερ.

 Η Άνα λοιπόν βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα της Valencia και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Ισπανούς.

 Σύμφωνα με τα όσα αντλήσαμε από καλά πληροφορημένη πηγή τα λεφτά που έδωσαν στην 24χρονη είναι υπερδιπλάσια από τα όσα αμειβόταν στην ΑΕΛ και αγγίζουν τις 5.500 ευρώ μηνιαίως.

 Οι διοικούντες της ομάδας ψάχνουν για την αντικαταστάτρια της Πότσεκ και προσανατολίζονται στην Ευρωπαϊκή αγορά εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις.

 

 Στέλιος Στυλιανού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".