ΟΣΤΑ- ΚΑΘΗΚΑΣ: Εντοπίστηκαν και αρχαία στο σημείο

ΟΣΤΑ- ΚΑΘΗΚΑΣ: Εντοπίστηκαν και αρχαία στο σημείο

Αρχαία αντικείμενα, εντοπίστηκαν στην περιοχή όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά.

Αρχαία αντικείμενα τα οποία φέρονται να χρονολογούνται γύρω στο 13ο και 14ο αιώνα μ.Χ, βρέθηκαν πλησίον του σημείου όπου εντοπίστηκαν και τα ανθρώπινα οστά. Τα αρχαία, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, για να δοθούν στο Τμήμα Αρχαιοτήτων, ώστε να διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Για την υπόθεση, εξετάζεται και το ενδεχόμενο τα οστά να έχουν ξεθαφτεί από το νεκροταφείο.

Ο άντρας που μετέβη στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου και εντόπισε τα ανθρώπινα οστά, τα βρήκε τυλιγμένα σε σεντόνι μέσα στο ιερό.

Τα οστά φαίνεται να ήταν τυλιγμένα μέσα στην κουρτίνα της Ωραίας Πύλης του ξωκλησιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE