Έχουν τα δίκια τους…

Έχουν τα δίκια τους…

Η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, είναι το διασημότερο πρόσωπο της ημέρας στην Βραχονησίδα. 

Τη δουλειά της κάνει η κυρία Ειρήνη και πολύ καλά κάνει. Τη διόρισαν εκεί για να “ξεψαχνίζει” τέτοιου είδους υποθέσεις. 

Ύστερα από τις απαντήσεις που της έδωσε η ΚΟΠ (εμείς οι κοινοί θνητοί δεν τις ξέρουμε), δήλωσε ότι θα τις μελετήσει και θα πράξει δεόντως. 

Πάντως αν τελικά ανάψει οριστικά κόκκινο και δεν ισχύσει το… αποσπασματικό μέτρο της Ομοσπονδίας στην πορεία, θα έχουν δίκαιο οι ΑΕΛίστες να λένε ότι έγιναν “πειραματόζωα”. 

Κανονικά θα έπρεπε από χθες (που έγινε η ουσιαστική παρέμβαση της κυρίας Ειρήνης) να αρθεί προσωρινά το μέτρο και να ανοίξουν ταμεία σήμερα για την ανατολική του Τσιρείου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE