Βγήκε και το ανακοινωθέν για το ραντεβού στην Ανεξαρτησίας

Βγήκε και το ανακοινωθέν για το ραντεβού στην Ανεξαρτησίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ το μεσημέρι της Τετάρτης (03-01-2018)

Αναλυτικά:

«Tο φιάσκο και ο πόλεμος του κατεστημένου ενάντια στον ΑΕΛΙΣΜΟ συνεχίζεται. Πλέον, το άθλημα που τόσο αγαπάμε κατάντησε και και με τη βούλα σαν η μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία.

Παρόλο που η επίτροπος προστασίας δεδομένων ζήτησε με τον πλέον επίσημο τρόπο να σταματήσει η παράνομη ταυτοποίηση και να καταστραφούν τα στοιχεία των ελάχιστων ΑΕΛΙΣΤΩΝ που αγόρασαν εισιτήριο, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν έγινε από τα υπεροπτικά λαμόγια με τη δικαιολογία της έλλειψης χρόνου.

Κατακρίνουμε την ολιγωρία της διοίκησης της ΑΕΛ,καθώς η επίτροπος απέστειλε επιστολή στην κοπ για το εν λόγω θέμα από τις 20-12-17, αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε. Κύριοι δεν είναι μόνο με τα λόγια που θα δείξετε τη θέληση σας για μαζική προσέλευση κόσμου στα γήπεδα ,αλλά με πράξεις σε κρίσιμα θέματα όπως το σημερινό.

Συγχαίρουμε το κόσμο της ΑΕΛ , ο οποίος πάντα πιστός στα ιδανικά του σωματείου του, έστειλε για ακόμα μια φορά ηχηρό μήνυμα αντίστασης ενάντια στις διακρίσεις, τις άνισες μεταχειρίσεις και την παραβίαση των ανθρωπίνων του δικαιωμάτων.

Η μάχη όμως δεν τελειώνει με τη μαζική μας αποχή, για αυτό ο ΣΥΦΑΕΛ καλεί τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ όπως παρευρεθεί σύσσωμος η ώρα 17:30 στην Ανεξαρτησίας για ειρινική διαμαρτυρία ενάντια σε αυτούς που παίζουν με τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια μας.

ΥΓ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΥΓ2. Η ΑΕΛ είναι η ανάγκη της σύγκρουσης με κάθε σάπιο και διεφθαρμένο.

ΥΓ 3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΖΗΤΩ ΤΟ 1930

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

 

Διαβάστε επίσης:

Βγαίνουν στους δρόμους οι ΑΕΛίστες… Που θα πάνε σήμερα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE