ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: ΚΥΠΡΟΣ: Άγνωστοι ερωτοτροπούν πάνω σε όχημα άλλου – Τους ψάχνει ο ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: ΚΥΠΡΟΣ: Άγνωστοι ερωτοτροπούν πάνω σε όχημα άλλου – Τους ψάχνει ο ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τους έβαλε προειδοποίηση ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ώστε οι άγνωστοι που φέρονται να ερωτοτροπούν σ'αυτό, να σταματήσουν.

Συγκεκριμένα, στην γνωστή σελίδα του Facebook, “I Love Cyprus ΡΕ”, δημοσιεύθηκε φωτογραφία από την προειδοποίηση -σε χαρτί- που έβαλε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, στο μποστινό γυαλί του.

Η προειδοποίηση έχει, φυσικά, αποδέκτες, τους άγνωστους που φέρονται να ερωτοτροπούν επάνω σε αυτό.

Η προειδοποιητική 'ανακοίνωση', αναφέρει χαρακτηριστικά, «άμαν πιάσω εσάς που κάμνετε σεξ πάνω στο αυτοκίνητό μου να σας γεμώσω τον κω… με σκάγια».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE