Στην Κύπρο η σορός της 22χρονης που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο

Στην Κύπρο η σορός της 22χρονης που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο

Στη βρετανική πρωτεύουσα, βρίσκονται η μητέρα και ο Κύπριος πατριός της άτυχης 22χρονης που εντοπίστηκε νεκρή την Τετάρτη 27/12, για να συνδράμουν στις έρευνες της αστυνομίας και να διευθετήσουν τη μεταφορά της σορού της Τούντος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα του Σκάϊ, η μητέρα και ο Κύπριος πατριός της Ιουλιάνα Τούντο, βρίσκονται στο Λονδίνο και εκτός από την βοήθεια στις έρευνες των βρετανικών αρχών, διευθετούν τις λεπτομέρειες για τη μεταφορά της σορού της άτυχης 22χρονης στη Κύπρο.

Σε μια άλλη εξέλιξη στην υπόθεση, ο φερόμενος δράστη, παρουσιάζεται την Τετάρτη 3/1, ενώπιον ανακριτή στο πρωτοδικείο του Γουίμπλεντον του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE