Στην Κύπρο η σορός της 22χρονης που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο

Στην Κύπρο η σορός της 22χρονης που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο

Στη βρετανική πρωτεύουσα, βρίσκονται η μητέρα και ο Κύπριος πατριός της άτυχης 22χρονης που εντοπίστηκε νεκρή την Τετάρτη 27/12, για να συνδράμουν στις έρευνες της αστυνομίας και να διευθετήσουν τη μεταφορά της σορού της Τούντος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα του Σκάϊ, η μητέρα και ο Κύπριος πατριός της Ιουλιάνα Τούντο, βρίσκονται στο Λονδίνο και εκτός από την βοήθεια στις έρευνες των βρετανικών αρχών, διευθετούν τις λεπτομέρειες για τη μεταφορά της σορού της άτυχης 22χρονης στη Κύπρο.

Σε μια άλλη εξέλιξη στην υπόθεση, ο φερόμενος δράστη, παρουσιάζεται την Τετάρτη 3/1, ενώπιον ανακριτή στο πρωτοδικείο του Γουίμπλεντον του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE