O Στέρλινγκ πέτυχε… το γρηγορότερο γκολ του 2018!

O Στέρλινγκ πέτυχε… το γρηγορότερο γκολ του 2018!

Μόλις στα 38΄΄ από την έναρξη του αγώνα σκόραρε ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο ματς της Σίτι με την Γουότφορντ, σημειώνοντας το πιο γρήγορο γκολ για φέτος στην Premier League.

Πήρε την ασίστ από τον Σανέ και στα 38΄΄ από τη σέντρα του αγώνα άνοιξε το σκορ για την Σίτι ο Στέρλινγκ απέναντι στη Γουότοφορντ.

Αυτό ήταν το πιο γρήγορο γκολ στη φετινή Premier League, αλλά και το τρίτο γρηγορότερο στην ιστορία της Σίτυ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE