«Ολημερίς το χτίζανε τη νύχτα γκρεμιζόταν» - Χάνει τα χρονοδιαγράμματα η Πλατεία Ελευθερίας

«Ολημερίς το χτίζανε τη νύχτα γκρεμιζόταν» - Χάνει τα χρονοδιαγράμματα η Πλατεία Ελευθερίας

Αν και η 3η Ιανουαρίου 2018 είχε ανακοινωθεί από τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη ως η ημερομηνία που θα μπορέσει να διασχίσει ο κόσμος την Πλατεία Ελευθερίας, εντούτοις δεν φαίνεται να συμβαίνει αυτό.

Τα έργα δεν είναι έτοιμα και δεν πρόκειται να περάσει κανένας πεζός από τη Λήδρας στη Στασίνου ή αντίστροφα, παρά μόνο κάποιοι εργάτες.

Πλέον δε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ουδείς δίνει νέα ημερομηνία για να μην γίνει επίκληση και το παραμύθι του βοσκού του ψεύτη μετά από αυτό του γεφυριού της Άρτας.

Πάντως, κάποια στιγμή , θα περάσουν οι πεζοί από ένα κομμάτι της γέφυρας της Πλατείας Ελευθερίας. Άλλωστε, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να υποδεχτούμε το 2019 στην καινούργια πλατεία. Ίδωμεν…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE