Έκτακτο συνέδριο στις 31 Ιανουαρίου η ΕΤΥΚ και πορεία την 1η Φεβρουαρίου

Έκτακτο συνέδριο στις 31 Ιανουαρίου η ΕΤΥΚ και πορεία την 1η Φεβρουαρίου

Προκήρυξη έκτακτου Συνεδρίου όπου θα συζητηθούν «οι τρέχουσες εξελίξεις με ιδιαίτερη αναφορά στο γνωστό πρόβλημα των κουρεμένων Ταμείων Προνοίας και την αθέτηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης για αποκατάσταση τους», ανακοίνωσε την Τρίτη 2/1 η ΕΤΥΚ.
 

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΤΥΚ αναφέρει ακόμη ότι την επόμενη του Συνεδρίου, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας «για την αθέτηση της υπόσχεσης της Κυβέρνησης».
  
Η ΕΤΥΚ υπενθυμίζει στα μέλη της ότι «οι επόμενες εκλογές για ανάδειξη του νέου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι για πολλούς λόγους σημαντικές», υποδεικνύοντας ότι είναι γι’ αυτό είναι υποχρέωση «όλων των συναδέλφων, των οικογενειών και φίλων τους να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου τους, ούτως ώστε η ανάδειξη του νέου Προέδρου να είναι μέσα από μεγάλη συμμετοχή άρα και πιο αντιπροσωπευτική».
 
Σημειώνει πως «το τι θα ψηφίσει ο κάθε ένας είναι δικό του δικαίωμα και επιλογή, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει μακριά από συναισθηματικές δεσμεύσεις να υπάρξει σωστή αξιολόγηση του κάθε υποψηφίου για τα έργα και όχι για τα λόγια του».
 
«Επιτέλους πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, για να σταματήσουν να μας υποτιμούν και να μας πολεμούν απλώς από εμπάθεια ή ζήλια», προσθέτει η ΕΤΥΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.