Περιμένουν την «τζίφρα»! Συμφωνήθηκαν τα πάντα

Περιμένουν την «τζίφρα»! Συμφωνήθηκαν τα πάντα

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παρασκευά Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους Κατά τη διάρκεια της ημέρας διέρρευσε η πληροφορία ότι για το δεξί αμυντικό άκρο του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση απασχολεί η περίπτωση του Εμίλιο Νσούε.  Με τον παίκτη έχουν συμφωνηθεί τα πάντα.  Υπάρχει προφορική συμφωνία τόσο με την πλευρά του Αφρικανού (κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου) παίκτη, όσο δε και με τον Αγγλικό σύλογο, Μπίρμιγχαμ.

Μάλιστα δε, οι πληροφορίες του Themasports.com αναφέρουν πως ήδη έχει σταλεί το συμβόλαιο στον Νσούε.  Στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν να πάρουν, πλέον, υπογεγραμμένο το συμβόλαιο.

Πάντως, η συμφωνία εάν υπογραφεί θα αφορά την απόκτηση του παίκτη από τον ΑΠΟΕΛ υπό τη μορφή δανεισμού με δικαίωμα αγοράς τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς να αποκλείεται να γίνει αυτή η αγορά από τώρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Γκουτέρες: Πρόοδος σε τέσσερα σημεία - Συμφωνία για Τριμερή τον Σεπτέμβριο και νέα Πενταμερή εντός του έτους

VIDEO - Γκουτέρες: Πρόοδος σε τέσσερα σημεία - Συμφωνία για Τριμερή τον Σεπτέμβριο και νέα Πενταμερή εντός του έτους

Σε δηλώσεις προέβη ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE