ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έχασαν οι αστυνομικοί με τον οδηγό του αυτοκινήτου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έχασαν οι αστυνομικοί με τον οδηγό του αυτοκινήτου

Ανήλικος εντοπίστηκε, το απόγευμα της Τρίτης 2/1, από μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, να οδηγεί το όχημα του πατέρα του χωρίς άδεια στη Λεμεσό, ενώ το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Τρίτης, μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, αντιλήφθηκαν νεαρό πρόσωπο που φαινόταν να είναι ανήλικος, να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο στην πόλη Λεμεσού.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο του οδηγού και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 14χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε με ασφάλεια, μαζί με το όχημα, στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας Λεμεσού, όπου κλήθηκαν και οι γονείς του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα» – Το μήνυμα με φόντο την άφιξη Γκουτέρες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα» – Το μήνυμα με φόντο την άφιξη Γκουτέρες

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε πως αν υπάρχει η πολιτική βούληση μπορεί να επιτευχθεί μία διευθέτηση του κυπριακού, που θα λειτουργεί ευεργετικά για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

BEST OF TOTHEMAONLINE