ΕΛΑΜ, ΕΦΕΝ τρομοκρατικές οργανώσεις σύμφωνα με τα κατεχόμενα - Ακόμα 24 στην λίστα

ΕΛΑΜ, ΕΦΕΝ τρομοκρατικές οργανώσεις σύμφωνα με τα κατεχόμενα - Ακόμα 24 στην λίστα

Το ΕΛΑΜ, η Χρυσή Αυγή, η ΕΦΕΝ περιλαμβάνονται στις 26 οργανώσεις που το "υπουργικό συμβούλιο" στα κατεχόμενα έχει κηρύξει παράνομες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην "επίσημη εφημερίδα του κράτους" στο πλαίσιο απόφασης του "υπουργικού συμβουλίου" για τη "νομοθεσία" περί αδικημάτων. Κάποιες από αυτές θεωρούνται και τρομοκρατικές. Στις 26 οργανώσεις περιλαμβάνονται το PKK/Kongragel, η Χεζμπολάχ, η τουρκική οργάνωση DHKP-C (αστική οργάνωση του ΡΚΚ), η Αλ Κάιντα, η φοιτητική οργάνωση ΕΦΕΝ , η Χρυσή Αυγή, το ΕΛΑΜ, το κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, η ένωση κουρδικών ενώσεων, το κόμμα των Κούρδων της Συρίας PYD, το Ισλαμικό Κράτος και άλλες, κυρίως κουρδικές, οργανώσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Αλαλούμ στη Βουλή για τον Γρηγορίου: «Η απουσία μου δεν επηρέασε καθόλου την ανταπόκριση των υπηρεσιών στην πυρκαγιά»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE