Συγκινούν οι παίκτες του Μιτόσεβιτς: «Μας αποκαλούσε ‘παιδιά του’»

Συγκινούν οι παίκτες του Μιτόσεβιτς: «Μας αποκαλούσε ‘παιδιά του’»

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς ο οποίος υπηρέτησε από το πόσο του προπονητή ομάδες του νησιού μας.

Ο Σέρβος τεχνικός φυσικά κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με την «χρυσή» εποχή της Ανόρθωση, στην οποία κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου στην κατάκτηση 4 συνεχόμενων τίτλων (1997-2000) μεταξύ αυτών και σε ένα νταμπλ (1997-98).

Ως γνωστόν ο Μιτόσεβιτς έργαστηκε στην Ανόρθωση από το 1996 μέχρι και το 2001 και αρκετοί ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του υπό τις οδηγίες του έχουν να λένε τα καλύτερα.

Το Themasports.com, επικοινώνησε με πρώην ποδοσφαιριστές του Βαρωσιώτικου συλλόγου που δούλεψαν με τον Σέρβο τεχνικό κι άνοιξαν πραγματικά την καρδιά τους.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών μέσα από τα λόγια τους δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους και την θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό ενός πατέρα, φίλου και προπονητή όπως καλά τον χαρακτήρισαν.

Δείτε όλα όσα δήλωσαν πρώην παίκτες της Ανόρθωσης στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.