«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

O Δημήτρης Ζήνωνος (Μάνατζερ), ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας την με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε το μήνυμα από την ανάρτηση του…

«Όταν πριν 12 περίπου χρόνια με κάλεσες για να μου ζητήσεις να σε εκπροσωπήσω λέγοντας μου έχεις άστρο εσύ μικρέ…ούτε εγώ ακόμα δεν είχα πιστέψει σε έμενα..Δάσκαλος, Μέντορας αλλά πάνω από όλα Φίλος..Σε ευχαριστώ φιλέ για όσα μου έδωσες και θα τα κρατώ μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τυχεροί όσοι συνεργαστήκατε μαζί σου, όλοι είχαν να πάρουν από εσένα πάντα χωρίς αντάλλαγμα .Υπόδειγμα ανθρώπου..Καλό σου ταξίδι φιλέ..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει..R.I.P».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.