«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

«Δάσκαλος, μέντορας αλλά πάνω από όλα φίλος»

O Δημήτρης Ζήνωνος (Μάνατζερ), ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας την με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε το μήνυμα από την ανάρτηση του…

«Όταν πριν 12 περίπου χρόνια με κάλεσες για να μου ζητήσεις να σε εκπροσωπήσω λέγοντας μου έχεις άστρο εσύ μικρέ…ούτε εγώ ακόμα δεν είχα πιστέψει σε έμενα..Δάσκαλος, Μέντορας αλλά πάνω από όλα Φίλος..Σε ευχαριστώ φιλέ για όσα μου έδωσες και θα τα κρατώ μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τυχεροί όσοι συνεργαστήκατε μαζί σου, όλοι είχαν να πάρουν από εσένα πάντα χωρίς αντάλλαγμα .Υπόδειγμα ανθρώπου..Καλό σου ταξίδι φιλέ..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει..R.I.P».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE