Συλλυπητήρια από ΚΟΠ και μονόλεπτη σιγή στο Μακάρειο

Συλλυπητήρια από ΚΟΠ και μονόλεπτη σιγή στο Μακάρειο

Θλίψη στην οικογένεια του ποδοσφαίρου για τον θάνατο του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, που το βράδι της Πρωτοχρονιάς έχασε τη μάχη μετά από πολύχρονη περιπέτεια με την υγεία του.
 
Ο Μιτόσεβιτς υπηρέτησε το Κυπριακό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια από την θέση του προπονητή σε αρκετές ομάδες, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Coca – Cola, τρία Super Cup με την Ανόρθωση Αμμοχώστου και αναδείχθηκε δύο φορές (1998-1998 και 1999-2000) ως κορυφαίος προπονητής με αντίστοιχες βραβεύσεις στην κορυφαία ετήσια εκδήλωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
 
Η ΚΟΠ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.

*Πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα Δόξα – Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο θα τηρηθεί εις μνήμη του Μιτόσεβιτς μονόλεπτη σιγή.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE