Τα γενέθλια που 'έφτιαξαν' την μέρα της Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα γενέθλια που 'έφτιαξαν' την μέρα της Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με το δεξί καλωσόρισε το 2018 η οικογένεια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. 

Η παρουσιάστρια του TvOne μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram στιγμές από τα γενέθλια του αδεφλού της κόρης της Αριάδνης. 

Ο Έκτορας Αλεξάνδρου, την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου έκλεισε τα 7α του γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους του, αλλά και την μικρή του αδελφούλα. 

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instastories της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σχολίασε: "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται".

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία τα δυο αδελφάκια αγκαλιάζονται σφιχτά, κάνοντας την παρουσιάστρια του Αρχαγγέλου τρισευτυχισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE