ΒΟΜΒΑ-ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Τριάντα πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι του ΤΑΕ – Καμία σύλληψη

ΒΟΜΒΑ-ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Τριάντα πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι του ΤΑΕ – Καμία σύλληψη

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες των ανακριτικών αρχών αναφορικά με καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Μετά την τοποθέτηση βόμβας σε αυτοκίνητο της μητέρας του, ο κ. Φαίδωνος «έδωσε» στο ΤΑΕ διάφορα πρόσωπα προς ανάκριση για διάφορες παράνομες δραστηριότητες.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ανάμεσα στα πρόσωπα είναι και παράγοντες ποδοσφαίρου, ενώ δεν έχει προκύψει τίποτα ακόμα που να δικαιολογεί τη σύλληψη κάποιου από αυτούς.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε σε καλή επικοινωνία του Δημάρχου με τους ανακριτές.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE