ΙΡΑΝ: Η ΕΕ παρακολουθεί και στηρίζει «το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις»

ΙΡΑΝ: Η ΕΕ παρακολουθεί και στηρίζει «το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις»

Η ΕΕ και συγκεκριμένα η υπηρεσία εξωτερικής δράσης (ΕΕAS) της οποίας προΐσταται η Ύπατη Εκπρόσωπος Φεντερίκα Μογκερίνι, επικοινώνησε τις τελευταίες ώρες με τις αρχές του Ιράν, σε σχέση με τις εν εξελίξει διαδηλώσεις στη χώρα αυτή, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν Καθρίν Ρέι.

Σύμφωνα με την Κάθριν Ρέι, η ΕΕ παρακολουθεί τις διαδηλώσεις στο Ιράν και «αναμένει το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις και ελευθερία έκφρασης να είναι εγγυημένο σε συνέχεια των δηλώσεων του Προέδρου Ροχάνι», όπως ανακοίνωσε. Ανέφερε επίσης ότι η ΕΕ θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE