ΙΡΑΝ: Η ΕΕ παρακολουθεί και στηρίζει «το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις»

ΙΡΑΝ: Η ΕΕ παρακολουθεί και στηρίζει «το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις»

Η ΕΕ και συγκεκριμένα η υπηρεσία εξωτερικής δράσης (ΕΕAS) της οποίας προΐσταται η Ύπατη Εκπρόσωπος Φεντερίκα Μογκερίνι, επικοινώνησε τις τελευταίες ώρες με τις αρχές του Ιράν, σε σχέση με τις εν εξελίξει διαδηλώσεις στη χώρα αυτή, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν Καθρίν Ρέι.

Σύμφωνα με την Κάθριν Ρέι, η ΕΕ παρακολουθεί τις διαδηλώσεις στο Ιράν και «αναμένει το δικαίωμα σε ειρηνικές διαδηλώσεις και ελευθερία έκφρασης να είναι εγγυημένο σε συνέχεια των δηλώσεων του Προέδρου Ροχάνι», όπως ανακοίνωσε. Ανέφερε επίσης ότι η ΕΕ θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE