ΗΠΑ: 16χρονος ξεκλήρισε την οικογένειά του -Σκότωσε τους γονείς, την αδελφή του και μία ακόμη γυναίκα

ΗΠΑ: 16χρονος ξεκλήρισε την οικογένειά του -Σκότωσε τους γονείς, την αδελφή του και μία ακόμη γυναίκα

Λίγη ώρα πριν από την έλευση του 2018, ένας 16χρονος στο Νιου Τζέρσι πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του, την αδελφή του και μία ηλικιωμένη οικογενειακή φίλη.

 

Ο δράστης παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του. Στις 23:43 της Κυριακής η αστυνομία ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς στο σπίτι της οικογένειας. Νεκροί εντοπίστηκαν ο 44χρονος πατέρας Στίβεν Κολόζι, η 43χρονη μητέρα Λίντα, η 18χρονη αδελφή του 16χρονου Μπρίτανι και η 70χρονη φίλη της οικογένειας, Μαίρη Σουλτς.

Τυχεροί στάθηκαν ο αδελφός του δράστη και ο παππούς του, καθώς είχαν αποχωρήσει από το σπίτι νωρίτερα.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE