Θύμισε Μπάρτσα… το πρώτο γκολ του 2018 στην Πρέμιερ Λιγκ (video)

Θύμισε Μπάρτσα… το πρώτο γκολ του 2018 στην Πρέμιερ Λιγκ (video)

“Ποδαρικό” στο σκοράρισμα για την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας πραγματοποίησε η ομάδα της Μπράιτον στο ματς με την Μπόρνμουθ. Ο τρόπος που άλλαξαν τη μπάλα οι γηπεδούχοι μέχρι το γκολ ήταν υποδειγματικός. 

Το πρώτο γκολ για το 2018 στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας προήλθε από τα πόδια ενός Γάλλου! Ο Άντονι Νόκαρτ βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και… έγραψε μια μικρή ιστορία στην αυγή του νέου έτους.

Ο 27χρονος με το γκολ του έκανε το 1-0 για λογαριασμό της Μπράιτον επί της Μπόρνμουθ στο 5′ λεπτό της αναμέτρησης.

“Ποδαρικό”, λοιπόν, στην Premier με ωραίο “τεμάχιο”… προϊόν ομαδικής προσπάθειας.

 

 

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE