Η συγκινητική εξομολόγηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους: «Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα την κόρη μου»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους: «Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα την κόρη μου»

Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θυμάται την πρώτη φορά που είδε την κορούλα της η όμορφη παρουσιάστρια.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω πολλά γιατί ήμουν ζαλισμένη. Την είδα ξανά την επομένη το πρωί αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι εκείνη την πρώτη φορά, γιατί ήμουν επηρεασμένη απ’ τη νάρκωση. Γι’ αυτό επηρεάστηκα ψυχολογικά και με έριξε τόσο. Μετά σκέφτηκα ότι όλα αυτά δεν έχουν απολύτως καμία σημασία», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Omikron η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

«Το μόνο σημαντικό είναι πως το μωρό μας είναι καλά. Στεναχωρήθηκα που δεν την είδα αμέσως, αλλά καλά να είμαστε θα την βλέπω για πολλά χρόνια ακόμα. Μπόρεσα να βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να μην τα μεγαλοποιώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.