ΑρχικήΠΑΡΑ-THEMAΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ: O Αναστασιάδης θα δώσει «πριγκιπική καρέκλα και σκήπτρο» στον Νικόλα για δώρο - Τι θα δώσουν οι υπόλοιποι - VIDEO
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ: O Αναστασιάδης θα δώσει «πριγκιπική καρέκλα και σκήπτρο» στον Νικόλα για δώρο - Τι θα δώσουν οι υπόλοιποι - VIDEO
01.01.2018 - 15:52
Στην εκπομπή ρεβεγιόν για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπήρχε και μια συνέντευξη ανθυποψηφίων Προέδρων οι οποίοι ρωτήθηκαν κάποιες εναλλακτικές ερωτήσεις.
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην Χριστιάνα Αντωνίου οι υποψήφιοι απάντησαν σε ερωτήσεις στις οποίες δεν ήταν συνηθισμένοι.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για τον Νικόλα Παπαδόπουλο δήλωσε ότι θα του δώσει «μια πριγκιπική καρέκλα» καθώς και ένα σκήπτρο. Για τον Μαλά η μπηχτή αφορούσε το ΓεΣΥ αφού είπε ότι θα του δώσει «ένα σχέδιο υγείας για να το μελετήσει». Για τον Λιλίκα θα τους δώσει φίλους στα κοινωνικά δίκτυα. Για τον Χρίστου ήταν καυστικός αφού είπε ότι θα του «έδινε μια δέσμη από ρόπαλα».
Ο Σταύρος Μαλάς για τον Αναστασιάδη είπε ότι θα του έδινε ένα κουτάκι με μια σημείωση που θα έγραφε «ευχαριστούμε πάρα πολύ πρόεδρε» και τα κλειδιά τους σπιτιού του και «να πάει σπίτι του».
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα έδινε το προεκλογικό του πρόγραμμα στο Νίκο Αναστασιάδη με την συμφωνία να «εφαρμόσει όλα αυτά που γράφονται».
Για τους υπόλοιπους οι οποίοι ήταν εξίσου καυστικοί δείτε το βίντεο:
Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.