ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε να δει τα πυροτεχνήματα και… ίσα που γλύτωσε – Έπεφταν βροχή πυροβολισμοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε να δει τα πυροτεχνήματα και… ίσα που γλύτωσε – Έπεφταν βροχή πυροβολισμοί

Σε καταγγελία προέβη 21 χρονη δεκαπέντε λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου με αφορμή βολίδες που χάλασαν το γιορτινό κλίμα.

Όπως σημειώνουν πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας, η παραπονούμενη βγήκε στη βεράντα οικίας, που πήγε για να περάσει την αλλαγή του χρόνου, με σκοπό να δει τα πυροτεχνήματα.

Ενώ κρατούσε το κινητό της, αυτό δέχτηκε βολίδα πυροβόλου όπλου με αποτέλεσμα να σπάσει.

Όπως κατέδειξαν οι έρευνες, οι βολίδες έπεφταν κάθετα και πιθανά να αφορούσαν πυροβολισμούς στον αέρα κατά την αλλαγή του χρόνου.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE