ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα πριν αλλάξει ο χρόνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα πριν αλλάξει ο χρόνος

Φαίνεται ότι οι εγκληματικές ενέργειες δεν σταματούν ούτε τις γιορτινές μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά εμπρησμό που έγινε το βράδυ της Κυριακής (31/12) πριν αλλάξει ο χρόνος σε δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε καλυμμένο ισόγειο χώρο στάθμευσης.

Αφού η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέσβησε τη φωτιά, μέλη του ΤΑΕ διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, πράγμα που κατέδειξε ότι η φωτιά ξεκίνησε από το όχημα συνταξιούχου και επεκτάθηκε στο κοντινό δεύτερο όχημα.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο πρώτο όχημα και λιγότερες στο δεύτερο, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν τη Δευτέρα (1/1).

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βασιστείτε σε μένα»: Συναντήθηκε με Χριστοδουλίδη ο Χασίμ Ντιάν - Επαναβεβαίωσαν την βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών

«Βασιστείτε σε μένα»: Συναντήθηκε με Χριστοδουλίδη ο Χασίμ Ντιάν - Επαναβεβαίωσαν την βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών

Τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Χασίμ Ντιάν, δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE