Παραμονή πρωτοχρονιάς με… ανακοινώσεις από Ατλέτικο Μαδρίτη (photos)

Παραμονή πρωτοχρονιάς με… ανακοινώσεις από Ατλέτικο Μαδρίτη (photos)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε τους Ντιέγκο Κόστα και Βιτόλο, τους οποίους θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά μετά την απαγόρευση μεταγραφών!

Η πώληση του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι στην Ατλέτικο είχε επισφραγιστεί το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η ισπανική ομάδα ήταν υπό τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών και έτσι μέχρι τώρα δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

Από το Γενάρη όμως ο Ντιέγο Κόστα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα της Μαδρίτης.

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την προσπάθεια να επιστρέψω. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολιτογραφημένος Ισπανός.

Παράλληλα, η Ατλέτικο ανακοίνωσε και την επιστροφή του Βιτόλο, μιας και τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη Βιγιαρεάλ, μιας και δεν είχε δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει όπως και τον Ντιέγο Κόστα.

 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE