ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκρυψε τον καπνό για ναργιλέ σε συσκευασίες φαγητού

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκρυψε τον καπνό για ναργιλέ σε συσκευασίες φαγητού

Κατασχέθηκαν το Σαββάτο (30/12) 14 κιλά αδασμοαφορολόγητου καπνού για ναργιλέ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, το απόγευμα του Σαββάτου κατά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο των αποσκευών των επιβατών της πτήσης MS 741, η οποία έφθασε στη Λάρνακα από το Κάιρο της Αιγύπτου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν στις αποσκευές ενός Αιγύπτιου επιμελώς κρυμμένα σε συσκευασίες φαγητού, συνολική ποσότητα 14 κιλών καπνού για ναργιλέ μάρκας AL FAKHER.

Ο εν λόγω επιβάτης συνελήφθηκε από το Τμήμα Τελωνείων για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράλειψης δήλωσης, της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων και της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων εμπορευμάτων, ενώ η ανευρεθείσα ποσότητα καπνού, η δασμοφορολογική επιβάρυνση του οποίου ανέρχεται στα € 8,923 περίπου, κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE