Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας
Σε τροχιά ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Κύπρου και Γαλλίας βρίσκεται η Λευκωσία, όπως προκύπτει από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.
ΟΙ δύτες της αστυνομίας έχουν μέχρι στιγμής εντοπίσει τρεις σορούς και σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, εντός των επόμενων ωρών θα ανασύρουν από τα συντρίμια του αεροσκάφους, που βρίσκονται σε βάθος 13 μέτρων, και τις υπόλοιπες.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή. «Για λόγους που δεν είναι ακόμα γνωστοί, το αεροπλάνο έπεσε στο νερό και στη συνέχεια άρχισε να βυθίζεται» τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα ήταν τέσσερις Βρετανοί, ένα 11χρονο αγόρι και ο πιλότος.
Το στίγμα του υδροπλάνου εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 20 λεπτά μετά την απογείωσή του από το Cottage Point.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις