Ήταν αδικαιολόγητος απών και τον… τελειώνει

Ήταν αδικαιολόγητος απών και τον… τελειώνει

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ερμή ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ, αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σημερινό (30/12) γεύμα αλλά και από την προπόνηση της Αραδιππιώτικης ομάδας! Αναλυτικά:

“Στα πλαίσια της ομάλης διαδικασίας προετοιμασίας της ομάδας μας, αλλά και για λόγους ψυχολογίας, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο Bennicans, το πρώτο για το νέο προπονητή μας κ. Κώστα Καϊάφα, που είναι και το τελευταίο χρονικά για το 2017.

Η προετοιμασία του Ερμή συνεχίζεται χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ενόψει του πρώτου αγώνα για τη νέα χρονιά!

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που απουσίαζε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της ομάδας αλλά και το γεύμα του Ερμή, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE