ΠΑΦΟΣ: Έκρηξη σε οικία- Ετοίμαζε φαγητό η νοικοκυρά και παραλίγο να γίνει το κακό

ΠΑΦΟΣ: Έκρηξη σε οικία- Ετοίμαζε φαγητό η νοικοκυρά και παραλίγο να γίνει το κακό

 Γύρω στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 30/12 ενημερώθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική στην Πάφο για έκρηξη που σημειώθηκε σε κουζίνα σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για διαμέρισμα ιδιοκτησίας γυναίκας και η οποία φαίνεται πως την ώρα της έκρηξης μαγείρευε, έχοντας αναμμένο μάτι κουζίνας που τροφοδοτείται με υγραέριο.

Όπως όλα δείχνουν υπήρξε διαρροή υγραερίου από το λάστιχο της φιάλης με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη και να προκληθεί έκρηξη.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας καθώς και ζημιές στην γυάλινη συρόμενη εξώπορτα του σαλονιού, ενώ για καλή τύχη της οικογένειας δεν εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE