Έψαχνε αγγελίες σε ιστοσελίδα γνωριμιών και βρήκε «πατέρα να εκδίδει τα παιδιά του»

Έψαχνε αγγελίες σε ιστοσελίδα γνωριμιών και βρήκε «πατέρα να εκδίδει τα παιδιά του»

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ένας άντρας στο αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Όπως ανέφερε, έψαχνε στο ίντερνετ αγγελίες σε σάιτ γνωριμιών και έπεσε πάνω στην αγγελία ενός πατέρα, ο οποίος έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να συνευρεθεί με έναν άλλον άντρα και μάλιστα το ίδιο να κάνουν και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

 

Ο πατέρας των δύο αγοριών, 8 και 9 ετών, βρίσκεται στα χέρια των Ελληνικών Αρχών και η υπόθεση ερευνάται, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του πατέρα, τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του βρήκαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, έχουν απομακρυνθεί και υποστηρίζονται ψυχολογικά, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διευκρινίσουν αν το πορνογραφικό υλικό έχει σχέση με τα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE