Δεν έπιασε η «βόμβα» στον Άρη Λεμεσού αλλά ενδιαφέρεται η Γιουβέντους

Δεν έπιασε η «βόμβα» στον Άρη Λεμεσού αλλά ενδιαφέρεται η Γιουβέντους

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο για δημοσιεύματα τους καλοκαιρινούς μήνες θα δείτε το όνομα του ποδοσφαιριστή να φιγουράρει με τίτλους «μεταγραφή βόμβα» και τα συναφή που συνοδεύουν ένα παίκτη με καλό βιογραφικό. Ο συγκεκριμένος όμως φαίνεται πως δεν «στέριωσε» στην ομάδα του Άρη.

 

Ο λόγος για τον Μπανέλ Νικολίτσα ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την «ελαφρά ταξιαρχία» και η είδηση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Ρουμανία και δημοσιεύεται από όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες.

Ο ποδοσφαιριστής που μέτρησε 12 συμμετοχές και έδωσε 3 ασιστ απασχολεί μάλιστα και το ρεπορτάζ της Juventus. Μη φανταστείτε της μεγάλης και τρανής Ιταλικής ομάδας άλλα μιας πολύ μικρότερης για την οποία μάλιστα η (original) Juventus έχει κινηθεί νομικά ώστε να αλλάξει όνομα και έμβλημα.

Η Juventus Βουκουρεστίου λοιπόν που βρίσκεται στην τελευταία θέση του Ρουμανικού πρωταθλήματος, προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να επιστρέψει στη χώρα και να τους βοηθήσει να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE