Η δυνατή ατάκα του Μερκή για Τολεμές…

Η δυνατή ατάκα του Μερκή για Τολεμές…

Τόσο πριν, όσο και μετά την χθεσινή (29/12) διάσκεψη τύπου για το Football Stars Day, υπήρξαν αρκετά πηγαδάκια στον χώρο του εστιατορίου του ΓΣΠ, μεταξύ των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών που έδωσαν εκεί το παρόν τους.

Κατά την αποχώρησης όλων από το γήπεδο, ο Γιώργος Μερκής αλλά και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου είχαν μια συζήτηση και μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, δείχνοντας τον Φλοριάν Τολεμές, εκθείασε την ποδοσφαιρική του αξία.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μερκής στην συνομιλία που είχε με τον Κυριάκο Δημητρίου στα πολλά που συζήτησαν ήταν και για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, με τον αμυντικό των “γαλαζοκιτρίνων” να λέει χαρακτηριστικά: «Για ποδοσφαιριστή που ήρθε από την Β’ κατηγορία της Γαλλίας (ήρθε από Βέλγιο ο ποδοσφαιρίστης), η μπάλα του είναι πάρα πολλή και είναι ένας φοβερός κίλερ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE